Les entitats impulsores que treballem en el dia a dia de la campanya: SETEM, Fets i Justicia i Pau.SETEM és una associació formada per persones que denunciem les causes de la injustícia global i construiïm alternatives per a una economia solidària. Mou-te i canviarem el món!

Això ho fem possible

Les entitats impulsores que treballem en el dia a dia de la campanya:
Logo Setem SETEM és una associació formada per persones que denunciem les causes de la injustícia global i construiïm alternatives per a una economia solidària. Mou-te i canviarem el món!
Logo Fets FETS és una associació catalana dedicada a promoure les finances ètiques a partir de la conscienciació, la investigació i la formació.
Logo Delàs El Centre Delàs d’estudis per la pau és una entitat independent d’anàlisi de pau, seguretat, defensa i armamentisme dedicada a realitzar investigació i incidència política i social sota un prisma de cultura de pau, sobre els efectes negatius del militarisme i els conflictes armats.
Les universitats participants, interessades en conèixer les possibilitats de treball que ofereix la Banca Ètica:
Els grups universitaris implicats, disposats a actuar i mobilitzar-se: La FAS de la UAB, el grup ESF-universitats a la UPC, i diferents activistes en diverses universitats.
Les institucions finançadores que col·laboren econòmicament:
L’Àlex Garcia-Alba, qui ha realitzat l’estudi “Banca i universitats”.
L’Ona Avilés, que s’ha implicat amb imaginació per crear el disseny gràfic i les il·lustracions de la campanya.