Contra l’apologia al frau fiscal del FCB

15 juliol 2016 a Bloc

La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària i la Plataforma por una justicia fiscal, demanan la retirada de la campanya #TotsSomLeoMessi, ja que la consideren un acte d’apologia del frau fiscal. Amb el comunitcat del passat 13 de juliol, la plataforma vol aturar la iniciativa que el Futbol Club Barcelona (FCB) va encetar el 9 de juliol, per donar suport al jugador Leo Messi, davant les accions de frau fiscal i els delictes contra la Hisenda Pública.

Consideren que la campanya del FCB dibuixa un escenari on es poden justificar i on s’accepten accions contra la normativa fiscal, aprofitant-se de les eines que el sistema posa a disposició dels grans capitals, en detriment de l’esforç fiscal que les classes mitjanes, treballadores i persones amb més dificultats, han de fer mitjançant els impostos que graven el consum i la renda.

Així doncs, la plataforma, igual que altres entitats del sector, busquen la retirada de la campanya en suport a Leo Messi, per anar en contra d’un sistema fiscal just i solidari, on no hi ha un cas d’equitat en el tractament davant la Hisenda Pública.

Consulta el comunicat.

CompartirPiula-ho